Är det inte Spira, är det jag

Under en längre period så har min mage krånglat riktigt mycket med mig. Det är så fruktansvärt jobbigt och frustrerande. Jag kan förstå på sätt och vis varför den krånglar men jag tycker att det borde försvinna nu. Om jag bara knäpper med fingret så är alla besvär borta för all framtid. Fast nu är det ju inte riktigt så enkelt, tur är i alla fall att det finns medicin att få.
 
Jag tror att jag har sagt det förut men åh så jag älskar sommaren! Och Spira såklart.
Jag börjar att tänka på Spira när jag själv mår dåligt. Tänk så jobbigt hon måste ha haft det innan hon fick sin medicin! Och hur mår hon egentligen nu? Det kan jag ju aldrig riktigt veta till 100%, hon har visserligen inte några sår eller extrem klåda just nu men visst går det i perioder med kliandet. 
Fast det är väl som sagt som för oss människor med allergi. Det är bättre och sämre periodvis, även fast man äter sin medicin.
Sedan har jag mer och mer börjat "slappna av" när det gäller Spira. Mitt extrema kontrollbehov av henne hela tiden har lugnat sig och jag jobbar på det dagligen. Det höll på att tära sönder mig, Spira och min och Spiras relation men nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Vi ska bygga upp en fin, lugn och tydlig relation tillsammans. 
Jag är evigt tacksam för att jag hittade Mervi Kärki / Hundinspiration , Sveriges första rekommenderade Dog Listener. Hon har hjälpt/hjälper mig otroligt mycket och utan hennes hjälp vet jag inte hur det hade sett ut idag! Jag vill inte ens fundera på det. Då var då och nu är nu. Här & nu, andas in....andas ut.
Jag har läst Mervis första bok som jag varmt kan rekommendera! I julklapp fick jag även hennes andra bok som jag precis kommit igång med. Jag och Mervi har haft mailkontakt och jag har även fått telefonrådgivning som gav mycket bra tips och råd.
Nu har jag även bokat in mig på hennes inspirationsföreläsning som är helt gratis på Scandic star i Sollentuna. Det ska verkligen bli intressant!
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0