November är här

Redan är vi inne i November, vart tog Oktober vägen?! I slutet av Oktober var det några riktigt fina dagar och min energi var påväg uppåt. Spira var även hon full av energi men nu med flera dagar av dimma, regn och mulet så känner jag hur min energi sakta minskar.
Jag tror i och för sig inte att Spiras energi minskar, det tror jag nästan är omöjligt faktiskt om hon inte blir drogad.
Däremot tror jag nog att hon uppskattar solen och värmen mer än regnet och mörkret.
Det slog mig här om dagen att jag måste boka ett veterinärbesök för Spira igen. Det är dags för en uppföljning och nya blodprover.
Hon äter nu bara en tablett Apoquel om dagen och veterinären vill höra/se hur det gått för henne när vi nu minskat medicineringen. 
Jag ser inte några tecken på att allergin har blivit värre så jag hoppas på att även blodproverna visar bra resultat.
Som vanligt får hon fortfarande en dusch i veckan med specialschampo och hon är lika "ledsen" varje gång. Hon går sakta med böjd nacke och svansen mellan benen in i duschen och stirrar på mig med hennes sötaste hundögon.
Jag hade också gärna sluppit duscha henne en gång i veckan men nu är det som det är. Efter duschen är hon alltid lite frusen nu när det blivit svalt ute så då lägger jag en filt över henne och oj så hon myser då!
Jag blev väldigt chockad när jag senast klippte hennes klor för plötsligt såg jag lite blod droppar i duschen men Spira hade inte sagt ett pip! Jag såg då att jag klippt lite för långt på en klo baktill. Hon brukar pipa till om jag klipper för mycket men nu sa hon ingenting, märkligt. Hon var väl i chock, haha.
Så efter duschen fick hon en linda med en strumpa över. Inte alls uppskattat, hon kunde ju inte gå utan haltade fram. Vi fick verkligen ett gott skratt här hemma!
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0