Hon är bara en hund

Så många gånger jag får höra, "det är bara en hund" och visst håller jag delvis med. Hon är absolut en hund, även fast hon själv ibland tror att hon är en människa. Fast det där "bara" är jag inte helt överens om. Hon är ett liv, ett väsen och värd det absolut bästa. Det låter så nedvärderande att säga "det är bara en hund". Precis som att man inte ska bry sig så mycket om hunden.
Nu förstår jag att det inte är så alla menar när de säger så men jag vet att en del menar EXAKT så.
För mig är hundar och djur överlag så speciellt och jag är verkligen en djurvän. Det är liksom jobbigt att döda en spindel även fast jag inte ens är så förtjust i spindlar.
 
Hur som helst så har Spira börjat spy helt plötsligt. I förrgår och idag, mycket och ca 1,5 timme efter det att hon ätit. Nu ska jag inte ge henne något torrfoder ikväll utan bara vitt bröd med smör. Sedan får jag avvakta och se om hon fortsätter att spy eller inte.
Väldigt skumt och såklart blir jag orolig på en gång men...äsch, det är ju bara en hund!
 
/Linda
 
Anna
2018-11-23 @ 20:07:57

Det är en familjemedlem! Punkt!
Oavsett vad man har för husdjur har jag svårt att tro att de flesta skulle säga; det är bara.. Tråkigt att höra att Spira är sjuk, hoppas det bara är en otrevlig bacill som försvinner snart.

Själv har vi i början av veckan tillbringat en heldag inskriven på djursjukhus med valpen. 40 graders feber och inte ville äta. 11000kr kostade kalaset. Jag betalar utan att blinka, det är en familjemedlem vi pratar om. Och han är pigg och glad igen, vilket är det viktigaste.
Krya på sig klapp till Spira <3

Linda Lundin
2018-11-24 @ 18:12:45
URL: http://ridgebacksliv.blogg.se/

Ja precis så är det!
Hon mår tack och lov bättre just nu så jag hoppas det håller i sig.

Men oj!! Ja men så gör man ju. Allt för de man älskar så skönt att han mår bra igen!! Tack <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0