Nyfiken i en strut

Vi har precis kommit in ifrån en kall promenad och för att få upp min värme kokade jag mig en kopp tee. Jag tog några godisbitar, drog filten om mig och kröp upp i soffan. 
Trots att jag smög med mitt godis så hörde självklart Spira det ändå. Jag gömde godiset i fickan men nyfiken som hon är så kunde hon såklart känna doften. 
Det är hopplöst att ha henne och hennes hundögon framför sig när man ska försöka njuta av sitt godis. Det går ju bara inte!!
Men eftersom jag känner den där lilla fröken så hade jag även tagit några bitar hundgodis i min andra ficka. Då kunde jag med gott samvete äta mitt godis framför henne eftersom även hon fick av sitt.
 
Nu blir det mys i soffan en stund innan det är dags för en till promenad. Jag misstänker i alla fall att det snart blir en till eftersom hon hade väldiga problem med att bajsa. Ja, det var annat som tog hennes uppmärksamhet som fåglar, katter, dofter och människor. 
Då brukar jag gå in och så får vi försöka igen senare. Gör man inte det man ska på promenaden så får det vara. Hon var alltså påväg att sätta sig ned för att bajsa men blev avbruten. 
Ändå ligger hon nu och sover?! Jag kan ju tycka att hon borde sitta vid dörren och pipa?
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0