Huvudet fullt av tankar

Jag förstår inte vad som hände i torsdags, eller jo lite, mitt huvud är fullt av tankar just nu och därför glömmer jag tydligen bort viktiga saker!
Jag glömde nämligen helt bort Spiras vaccin!! Jag kom på det när jag rastade Spira igår, som en blixt från klar himmel slog det mig. Helvete!!
Självklart fick jag lite smått panik och började med mitt vanliga katastroftänkande.
Men det var ingenting jag kunde få ogjort, nu var det bara att "gilla läget" och så fort som möjligt ge hennes vaccin.
Jag har ingen aning om det kan bli några komplikationer eller bieffekter av att hon nu fick vaccinet två dagar för sent. Jag mailade till Djurakuten och ställde frågan men jag har ännu inte fått något svar.
Nu tror jag inte att det är en världslig sak och förmodligen kommer jag få ett liknande svar: "Det var inte bra men gjort är gjort. Fortsätt som vanligt bara."
 
Jag hoppas att jag får ett sådant svar. Det skulle lugna mig lite. Herregud så jag oroar mig för saker kring Spira men det är ju så med dom man älskar. Man oroar sig för att man bryr sig.
Det som irriterar mig är att jag glömde bort det. Jag som har stenkoll och är SÅ noga med all hennes medicin och behandling. Jag duschade henne och klippte hennes klor på torsdagen i vanlig ordning men vaccinet var som sagt helt borta i mitt huvud.
Det är en hel del tankar hos mig nu men jag trodde ALDRIG att jag skulle kunna glömma bort Spiras vaccin, men men, jag är väl bara mänsklig.
Spira mår i alla fall vad jag kan se, bra. Hon har inte fått några plötsliga utslag eller betett sig annorlunda.
Det är huvudsaken och nu är detta som sagt någonting jag bara får acceptera och glömma.
Jag kan ju tillägga att jag har det inskrivet i min mobil varje gång hon ska få vaccin. Jag skriver till och med in när jag duschar och klipper hennes klor! Ändå, ääändå så lyckas jag glömma. Otroligt.
Juste, släppa och gå vidare var det. Men ett svar ifrån Djurakuten vore ändå skönt.
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0