Hej mitt vinterland

Så var det dags för lite mer snö, jag som längtar efter våren! Men det är vackert med snö ibland också som på bilden ovan. Nu tog jag tyvärr inte den bilden idag. För idag är det inte sådär vackert, det är mulet och snöslask! Hur som helst, det är inte mycket jag kan göra åt vädret. Bara klä på mig mer och varmare kläder. Spira har fått en ny fin jacka som ska värma riktigt bra och även tåla regn. Dessutom har den reflexer och är väldigt enkel att få på.
Det finns mycket bra finesser med denna jackan måste jag säga, jag kan verkligen rekommendera den. Helt okej pris också tycker jag, 70€ för storlek 65 fick jag betala för den här på Åland. Jag såg på en hemsida från Sverige att den kostar 699 kronor för storlek 65, alltså samma pris.
Jag skulle inte säga att Spira ser sådär överlycklig ut när hon har den på sig men å andra sidan så är det sällan hon ser överlycklig ut alls. Eller det är klart, har man mat i handen så är öronen framåt och ögonen stora som fotbollar.
Jag tror (hoppas) ändå att hon tycker jackan är väldigt skön nu när det är kallt så hon slipper att frysa.
Det är inte lätt för mig att handla saker till Spira när jag knappt kan handla saker till mig själv för att jag velar om i stort sätt allt. Det brukar sluta med att jag inte köper någonting alls för att jag inte kan bestämma mig. Visst, det kan ju kanske ses som något positivt att jag då spar pengar men det är mest bara en börda. Det handlar liksom inte bara om kläder eller "rolig" shopping utan det handlar om ALLT, även det livsnödvändiga som till exempel mat. "Ska jag ha vaniljyoghurt eller jordgubbsyoghurt....". Det kan alltså ta tid ibland för mig att bara göra de där "snabba" inköpen.
Usch vilka hemska problem jag har va? Nej, ibland får jag bara påminna mig själv om att en del människor inte ens har möjligheten att välja smak på yoghurt. Dom är glada om dom ens får mat för dagen och då brukar jag ibland kunna göra mina val snabbare.
Fast efter många frågor och funderingar lyckades jag göra ett val av jacka till Spira. Nu i efterhand förstår jag inte varför jag velade så himla mycket, jackan är perfekt! Nu kan jag gå ut och gå med Spira med gott samvete, när hon har det varmt.
 
/Linda
Tess
2018-02-02 @ 14:17:57
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/

Åh, vad härligt det ser ut! :)

Svar: Ja det var riktigt uppfriskande:)
Linda Lundin

Linda Lundin
2018-02-02 @ 23:45:57
URL: http://ridgebacksliv.blogg.se/

Ja det var riktigt uppfriskande! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0