Så var julen över

Ja, då var denna julen över och det blev en underbar jul trots att jag blev sjuk till julafton. Jag fick fira med min familj i stockholm och träffa mitt brorsbarn för första gången, magiskt!
Herregud så söt hon är och SÅ liten! Jag längtar till nästa gång jag får träffa henne. Någon annan jag saknat väldigt mycket var såklart Spira, underbara hund! Jag var lite nervös för hur Spira skulle reagera på lilla Elise och jag vet inte varför riktigt men det gick huuuur bra som helst. Hon nosade lite på henne och så var det inte mer med det. Däremot blev hon rädd för en docka som satt i en gungstol. När Spira skulle nosa på dockan så rörde ju gungstolen på sig och hua så läskigt!
Jag är så glad för att vi kunde fira hela familjen tillsammans men att jag sedan blev sjuk på söndagen när vi skulle åka hem var ju lite olyckligt. Så på måndagen, alltså julafton låg jag hemma och var sjuk men det kändes redan som att julafton varit så det var som vilken dag som helst. Dessutom visades ju "ett päron till farsa i las vegas" på TV och då kan man ju inte annat än le...
I stockholm så fick jag den traditionella grötfrukosten, julmaten och julgranen! Vilken fantastiskt fin julgran mina föräldrar hade och den doftade helt underbart.
Efter min magsjuka som jag fick lagom till jul kom förkylningen som jag nu dras med. Jag tar nässpray, hostmedicin och värktabletter för att bekämpa denna skit och nu hoppas jag att jag mår bättre till nyårsafton!! 
Spira är på vårt landställe detta nyår för att slippa (förhoppningsvis) så mycket raketer. Jag hoppas att hon slipper höra alla fyrverkerier så hon får en lugn dag och natt. Jag önskar att ALLA djur får en lugn dag och natt!
 
/Linda

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0