Spira vill inte leka

När Spira var yngre så älskade hon att busa och leka med andra hundar. Det var hon som försökte "få igång" de andra hundarna till att leka, nu är det tvärtom. Hon vill inte alls leka med andra hundar och om någon försöker "få igång" henne så skäller hon bara! Hon har blivit en riktigt grinig tant. 
Jag vet inte alls vad detta beror på?! Har det med åldern att göra kanske? Jag har haft henne hos min veterinär och hon kunde inte se att Spira skulle ha ont någonstans. Allergin borde det inte heller bero på eftersom hon haft den då hon tyckte om att leka med.
Det kanske bara är så att hon har blivit mer kräsen, hon leker inte med vem som helst längre.
 
Som sagt så hade vi en Rhodesian Ridgeback i familjen när jag var yngre. Cora (Corazon) som hon hette blev hela 15 år gammal, helt otroligt! Herregud så mycket jag älskade den hunden och som jag grät när vi var tvungna att ta bort henne!
Hon lekte i alla fall inte med någon annan hund än sin bästa kompis, Tyson. Tyson var min kompis hund och våra familjer var vänner, de bodde bara några hus ifrån oss. Tyson var en Labrador och han var så himla fin. Tyson och Cora var som ett par.  
När det kom till att leka med andra hundar var Cora en riktig sur-tant, precis så som Spira är nu. Så det kanske bara är så att Spira inte har hittat en riktigt bra kompis. Eller så är hon bara inne i en bitter period, vad vet man.
 
/Linda
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0