Juli månad i bilder

Nu är juli månad slut och den har mest innehållit vila för min del och för Spiras del med. I den hettan vi haft/har så orkar man inte göra mycket annat.
Med knappt några kläder på mig så svettas jag. Sitta i ett kylskåp skulle vara underbart. Om jag som människa känner så, hur känner då djuren med sin tjocka päls? Det måste vara olidligt. Skugga och kalla, blöta handdukar är det som gäller för Spira.
På kvällarna kan man röra sig lite mer utan att svettas bort. Vi har haft picknick i skuggan och Spira har glatt rullat sig i gräset. Självklart har hon haft stenkoll på vår picknickmat också.
Vi har badat också såklart! Jag trodde Spira skulle vara mer intresserad av att bada än vad hon var. En liten badkruka är hon allt men Ridgebacks är väl inte direkt någon "vattenhund" egentligen. Fast såklart så finns det väl Ridgebacks som älskar att bada men jag tror inte det är "rastypiskt" om man kan säga så.
Vattnet var riktigt svalkande...
Spira är en väldigt nyfiken och orädd hund skulle jag säga. Det är nog på gott och ont. Det som är kul är att hon, även fast hon "ramlade(kastade sig efter fåglarna)" över bord förra året, tycker om att åka båt!
Mina föräldrar var här på besök i en vecka och det var en väldigt fin vecka!
 Min mormor fyllde 85 år i Maj och bjöd därför hela
familjen till Havsvidden en helg. Havsvidden är verkligen ett ställe här på Åland som jag kan rekommendera, underbart fint på sommaren!
I början på Maj fick jag reda på att jag ska bli faster, helt fantastiskt!! Nu på Havsvidden fick jag se "bebban-magen" för andra gången och hon växer så det knakar.
 
Vi har spanat på lite fina båtar och det var minst sagt väldigt intressant enligt Spira.
Det här var en liten uppdatering ifrån juli månad i bilder. Det har hänt lite annat angående Spira men det tar jag i ett annat inlägg. 
Jag har även fyllt år nu i Juli. 29 år har jag avverkat på moder jord. Inte illa. Det var en väldigt fin födelsedag med nära och kära.♡
 
//LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0