En sömnlös natt

Här kommer nu ett inlägg som inte handlar om Spira eller hundar, det handlar om min sömnlösa natt. Ganska ointressant kanske, så jag vill "varna" dig och nu har jag gjort det. Jag ville skriva av mig lite eftersom jag faktiskt tycker att det är roligt att skriva. Kanske glädjer det någon.
 
Där är vi, nästan hela familjen. Brorsan var just då hemma i Stockholm. Jag är så himla glad för att jag har den familjen jag har, dom är helt fantastiska. Igår låg jag vaken i stort sätt hela natten, från och till. Jag är en "funderare" och jag kan tänka "sönder" saker ibland. Det är sån jag är, jag kan inte hjälpa det men jag måste lära mig att hantera det bättre.
Hur som helst så funderade jag väldigt mycket inatt just för att jag inte kunde sova. Jag hade extrem magont så det var därför jag inte kunde somna och då börjar lilla huvudet spinna igång, hopplöst! 
Jag tänkte på då, på nu, på varför, på tänk om, på varför inte, på allt sådant som jag inte borde tänka på för jag borde ha sovit. Men nu gick ju inte det, så när jag låg och försökte göra olika andningsövningar kom alla tankar som ett riktigt fyrverkeri. Inte riktigt lika vackert dock. Förresten är jag inget fan av fyrverkerier, det är så många djur som lider av det meeeeen jag förstår att många tycker om det och det var en så bra synonyom i detta fallet. Om du förstår hur jag menar.
 
Några vackra tankar hade jag ändå, som slår alla fyrverkerier i världen. Min familj. Jag tänkte mycket på min familj. Allt det dom gjort och gör för mig. Hur otroligt tacksam jag är för att jag har dom. Det var fina tankar.
Där är vi, hela familjen, år 2006. Mina stöttepelare i livet.
Och igen, 2 år senare, jag tror det var julafton...
Tillbaka till inatt. Jag tänkte även på Spira, lilla Spira. Hon är ett kapitel för sig. Hon låg och snarkade sött i sin korg. Min sambo, som jag frågade så pass många gånger om han sov så att han vaknade. Hoppsan. Han var dyngsur om armen, det är visst lite varmt i sovrummet. När han väl vaknade berättade jag att jag inte kunde sova, han undrade varför och jag fick bara ur mig, "jag vet inte". Det var som att magsmärtorna hade satt sig i mitt huvud istället, mitt övertänkande huvud och gjort "tillfälligt strömavbrott". 
Han reste sig upp, gick på toaletten och jag tänkte att han skulle fråga igen när han kom tillbaka, varför jag inte kunde sova. Nejnej, han la sig, sa godnatt och vände ryggen till. Tack för passen!
 
Så tankarna fortsatte, klockan blev mer och mer, magsmärtorna kom tillbaka. Tjoho, vilken härlig natt! Så kom jag på, men det är ju faktiskt fredag nu, något bra. För alla längtar ju alltid till fredagar, inte alla men många. Så det är ju då en bra dag, var glad nu Linda. Det är fredag och du har en underbar familj.
Tack och godnatt.
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0