Inte bara sanning

Okej, jag kan ha undanhållit en del av sanningen. Anledningen till att mina föräldrar kom på besök i helgen grundade sig i att det fanns lite saker här hemma att laga. Det är ju som sagt någon här hemma som har lite (mycket) problem med att vara ensam ibland och är väldigt tydlig med att visa det!
 
Pappa som är en händig man erbjöd sig att fixa skadorna och det tackar jag för. Det blev så fint, som om ingenting har hänt! Pappa och mamma hade pratat om att de ville komma hit på Sördefesten så det blev liksom två flugor i en smäll! 
Det är en större skillnad än vad bilden nedan visar tycker jag, jag ser knappt märkena ifrån klorna nu men min kamera fick tydligen fram dom rätt bra. Det är väl i och för sig bra med en bra kamera!
 Skenan/listen var även upphöjd på sina ställen men det plattade farsan till, kanon alltså!
 
Nu när denna skada är fixad så vågar jag inte lämna Spira ensam i det rummet igen. Nu övar jag bara med gallret för när jag själv är hemma. Det får bli sådana övningar nu tills jag kan lämna henne helt ensam hemma, för jag vill tro på att det kommer en sådan dag. En dag när hon kan vara ensam hemma utan att förstöra huset och utan att bli olycklig.
 
Snart drar hundkursen som jag anmält mig till igång, som jag längtar!!
 
/Linda
Michelle
2017-09-28 @ 08:54:32
URL: http://michellekuru.blogg.se/

Skönt att dem kunde komma över och fixa allt! :)

Svar: Haha, ja verkligen!!
Linda Lundin

Michelle
2017-09-28 @ 08:54:33
URL: http://michellekuru.blogg.se/

Skönt att dem kunde komma över och fixa allt! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0