En tur till Eckerö

Som jag skrev i mitt förra inlägg så var helgen väldigt fin här på Åland. Det var inte bara fint väder utan också fint besök av mina föräldrar. Vi besökte de öppna gårdarna på lördagen och var sedan ganska nöjda med det, så på söndagen tog vi en tur till Eckerö. I det soliga vädret tog vi en promenad längst med vattnet och satte oss sedan på en restaurang som hade uteservering på deras brygga. Där avnjöt vi en riktigt god lunch och hade bland annat en rolig/intressant diskussion om hur man bygger en tunnel med tågtrafik under vattnet. Jag tycker att det borde byggas en tunnel från Mariehamn till Kapellskär så man slipper åka båten och så man kommer fortare fram!
 
Ett par fina föräldrar, en glupsk hund och jag. En bättre höstdag.
 
Det var inte jättelätt att få Spira att sitta still och vara riktad mot kameran men med lite godis i handen var hon någorlunda medgörlig.
 
Typ den där blicken (bilden nedan) får hon när hon ser någonting intressant som fåglar, flugor, katter, hundar eller som på bilden, godis! Hon är helt i sin egen värld och går inte att få kontakt med.
 
Det var inte helt enkelt att komma upp på bordet men hon kämpade för sitt liv, det låg ju faktiskt en liten godisbit där uppe. Och vem vet när man får en godisbit nästa gång, det kunde ju ha varit den sista!
 
Spira fick vara med när vi åt och hon var så himla duktig. Jag blev faktiskt lite imponerad av att hon kunde sitta så pass lugn under bordet medan vi åt. Hon pep ingenting och gjorde ingen antydan till att hon ville gå eller skulle dra någonstans. Hon bara satt fint under bordet och var nöjd med det.
 
Om du besöker Eckerö så kan jag verkligen rekommendera ett besök till Gastropub Bodegan. Trevlig personal, underbart läge och supergod mat!
 
Det kändes nästan som sommar när vi gick runt på promenaden men träden och den något svala vinden avslöjade hösten. Skönt var det i alla fall att få sol och värme. Jag behövde inte min tjockaste jacka, tjoho!
 
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0