Från desperation till inspiration

Jag följer Mervi Kärki på instagram, hon är certifierad dog listener och driver företaget/butiken hundinspiration i Täby (Stockholm). Jag kan verkligen rekommendera att följa @hundinspiration på instagram. Jag får mycket tips, stöd och inspiration ifrån dom. 
Jag var med i deras tävling där vinsten var en bok om hundägarskap och hör och häpna, jag vann!!
Jag är så himla glad över denna boken, efter att bara ha läst några sidor så kan jag redan känna igen mig i väldigt mycket.
Jag har redan börjat att tänka annorlunda när det gäller Spira. Jag försöker att se möjligheterna istället för "alla problem" och jag försöker att förstå henne.
 
Idag är det regn och rusk (i vanlig ordning) ute så det blir perfekt för läsning och en kopp te! Spira är ganska nöjd med att få ligga bredvid mig i soffan dessa regniga dagar/kvällar.
Jag älskar Spiras uttryck, hon kan verkligen se SÅ ynklig ut ibland!
Min älskade vovve, det har inte varit eller är en lätt resa för oss men vi kommer att klara det. Som Mervi skriver så bra i boken, "Det är mycket möjligt att ta sig förbi nästan vilka hinder som helst bara man verkligen vill."
Det är just precis det, jag VILL inget annat än att få det att fungera med Spira! Jag vill förstå henne, jag vill lära mig mer om hennes språk, jag vill stärka vår relation, jag vill att hon ska må bra, jag vill att vi ska växa tillsammans, jag vill ge henne allt jag kan så att hennes liv ska bli det bästa.
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0