Att tänka positivt

Dagar som denna så måste jag tänka positivt, annars går jag under. Det är kallt, mulet, regnigt och blåser så kraftigt ute(ja, jag bor på en ö och får räkna med det) att jag nästan flyger iväg! Jag avskyr verkligen detta väder MEN jag får inte låta det dra ned mig. "Vi kan inte påverka vädret, bara hur vi själva förhåller oss till det." Så klokt sagt och så sant.
Så idag tänker jag positivt, lyssnar på härlig musik och är tacksam för att jag faktiskt har tak över huvudet. Jag kan inte dra täcket över huvudet och hoppas på bättre tider, för tyvärr så kommer det komma fler trista dagar. Det gäller att kriga på, härda ut och göra dagen så bra som det bara går!
 
Spira är på min sida i detta, vilket känns skönt. Jag får släpa ut henne i regnet, sedan gör hon fort det hon ska så hon får gå in. Kanon, det är helt i min stil! Duktig vovve.
 
 
Fast ibland kan jag tycka att det är härligt att vara ute i regnet. Då får jag verkligen känna att jag lever och det blir extra skönt att sedan svepa en varm filt om mig i soffan. Jag har ett väldigt stort teförråd som nu kommer väl till användning. Jag har redan druckit (svept) tre koppar och känner väl att jag kanske borde lugna ned mig lite. Det blir bara massa spring till toaletten hela tiden.
Så även om det är grått ute idag så ska det banne mig vara varmt och sprudlande inom mig. Det är bara ca 5 veckor kvar tills jag är DÄR (bilden nedan) i värmen och går barfota på stranden. Kämpa, kämpa!!
När det är dagar som denna så får jag ta fram den där bilden (här ovan) och drömma mig bort lite. Då känns det helt okej med regn och rusk.
 
/Linda
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0