Godmorgon onsdag

Så var det redan onsdag och juni månad börjar närma sig ett slut, tiden går så fort. Tiden med Spira har också gått väldigt fort, hon är redan 2 år och 3 månader nu! Snacka om att tiden bara flyger iväg.
 
Här är hon ca 9 veckor gammal och jag hade precis fått hem henne.
 
När jag äter frukost brukar hon alltid hålla sig i närheten, för då vet hon att hon brukar få slicka ur min yoghurtskål när jag är färdig. Ibland kan hon vara i ett annat rum men så fort jag börjar skrapa med skeden i skålen så kommer hon blixtsnabbt. Yoghurten är slut = då får Spira slicka skålen.
Det är inte alltid hon är i ett annat rum, ibland är det säkrast att hålla sig riktigt nära så hon inte missar någonting. Då brukar hon ligga under bordet, sitta bredvid mig eller ha nosen i knät.
Jag brukar säga åt henne att gå om hon tigger men ligga under bordet är okej.
 
Säkrast att hålla sig riktigt nära, det kan ju ramla ned någonting på golvet.
 
När Spira gick på sin foderdiet (på grund av allergiutredningen) så fick hon som sagt absolut inte äta någonting annat än sitt specialfoder. Då kände jag mig så elak när hon inte fick slicka sin yoghurtskål, hennes dagliga morgonrutin, fy tusan så taskigt. Men ibland är livet hårt, nu däremot är allt som de ska igen, morgonrutinen är tillbaka och yoghurtskålen är hennes.
 
Ha en trevlig onsdag!
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0