Torsdag och vaccin

Så var det dags att ge Spira sitt vaccin igen = spruta. Jag håller tummarna för att det ska gå bra. Förra gången tog jag sprutan själv och så kommer det att bli även denna gången.
 
Tack för att botemedel finns!
 
Ibland tänker jag på hur illa Spira såg ut och mådde, vilken hemsk tid det var. Jag var så ledsen och frustrerad över att inte veta vad som var fel med henne. Tack och lov är det i dagsläget bra! Hon har just nu ca fyra väldigt små kala fläckar i pälsen men annars är hon så fin.
 
Hemska tider som jag hoppas att vi aldrig ska behöva uppleva igen.
 
Hon har fortfarande kvar sin kala fläck vid halsen men enligt veterinären behöver den inte ha någonting med allergin att göra. Den har varken blivit sämre eller bättre sedan vårt senaste besök hos veterinären så jag avvaktar och ser vad som sker. Spira visar inga tecken på att det skulle göra ont eller klia så då känns det inte aktuellt att ringa veterinären.
 
 
På bilden ovan så ser man det mörka partiet där hon har tappat hår. Det tycks inte vilja växa ut nytt hår men vem vet, det kanske kommer. Så länge hon inte visar tecken på klåda eller smärta så är jag glad. Samt att det inte blir värre som sagt.
 
Annars är lilla fröken sig lik. Hon busar, springer, söker och är allmänt "PÅ" allting som hon ser och hör. Sedan sover och drömmer hon sött!
 
 
 
 
/Linda
 

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0