Nyårsfirande utan Spira

GOTT NYTT 2019!
 Detta året firade jag nyår utan Spira, hon var på vårt landställe i Sverige. Tanken var från början att även jag och min sambo skulle fira där men det kom saker emellan. Så kan det vara ibland, ni vet det där som kallas livet. Det som man inte alltid kan styra över.
Eftersom att förra nyårsafton inte gick så bra med Spira på grund av fyrverkerierna så ville jag denna gången ha henne så långt bort från alla fyrverkerier som det var möjligt.
Vårt landställe ligger ganska avskilt och det hade gått bra för Spira. Mina föräldrar var med henne och visst hade hon hört smällarna och blivit lite orolig men det hade ändå gått helt OK. Det lugnar mig så!
Det som är strålande nyheter är att från och med den 1 juni 2019 ska försäljning av raketer på pinne endast säljas till personer med särskilt tillstånd! Jag önskar såklart att all typ av fyrverkeri/raketer skulle förbjudas men vägen dit är nog väldigt lång.
Spira var uppklädd hon med kvällen till ära. Finaste tjejen! Jag ser verkligen fram emot ett nytt år med henne, det kommer bli så bra! Jag har planer för oss två som hon är lyckligt ovetande om men jag tror att hon kommer tycka om de.
Spira har varit i stockholm en tid nu hos mina föräldrar och på lördag hämtar jag hem henne igen. Herregud så jag saknar mitt lilla monster. Hon lär mig väldigt mycket om mig själv.
Det här känns som ett år med mycket förändringar och jag ser verkligen fram emot det. Nya möjligheter och nya förutsättningar!
 
/Linda
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0