En vacker kväll

Igår var det verkligen en fin dag och kväll här på ön. Däremot i lördags så var det inte alls lika fint, eller det var i alla fall inte lika soligt. Vad som är fint och inte fint är ju en smaksak. I lördags så var det mulet och regn hela dagen men igår var det soligt och varmt.
Min sambo föreslog att vi skulle åka iväg för att se på solnedgången igår och det var en bra idè!
Vilket vackert ställe vi åkte till, dit kommer vi åka till fler gånger. Självklart när vi kom dit så sprang det ett rådjur (eller fler) precis framför oss på stigen som vi gick på. Gissa hur uppspelt Spira blev!? Hon blev helt till sig och skulle springa efter, jag undrar om hon hade kommit ikapp om vi släppt henne? Dumt att chansa.
 
Lördagen som sagt, den var grå, grå och grå. Fast det var ändå mysigt att gå en promenad i regnet, friskt! Nu fick jag dessutom inviga Spiras nya, fina regnjacka. Det var nog mest jag som var exalterad över detta dock, Spira var inte alls lika nöjd.
Hon och regn går inte hand i hand. Vi kom runt husknuten då Spira totalt vägrade att gå längre. Jag fick locka med godis och dra lite i kopplet, tillslut då kom hon med tunga steg och gamnacke.
Vi gick i alla fall en liten sväng med regnet som föll ned på oss och jag inbillar mig att även Spira tyckte att det var lite härligt till slut.
Det var riktigt skönt att sedan få komma in, torka av sig och sätta på sig torra, mysiga kläder. Tänk så bra man har det egentligen, som kan komma in i värmen.
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0