The big apple

Som jag har skrivit förut så äter Spira allt, gladeligen och med få tuggor. Oftast sväljer hon det hon får på en gång, fort som tusan för någon kan ju hinna ta det ur hennes mun!? Det har hänt att hon har fått (delvis av misstag) en seg godisbit och då kan vi snacka om tuggor. Hon stod säkert i 3 minuter och tuggade, stackarn. Det fastnade ju såklart mellan tänderna! Jag förstår dock inte tjusningen med att bara svälja på en gång, hur gott är det?!
Idag när jag satt och läste i fåtöljen hade jag lagt mitt gröna, fina äpple på kudden i mitt knä. Det tog inte lång tid förrän hon var där, matslukerskan!
Hon kan verkligen konsten med att tigga. Stoooora och sorgsna hundögon. Fast det är klart, så är det väl med de flesta hundar.
"Nej Spira...Spira, neeej!" Så kommer lilla tungan ut ändå. Skiter fullständigt i vad matte säger. Om det ligger ett så stort och fint äpple precis framför nosen måste man ju åtminstone få sig en liten slick!
Besvikelsen över att endast få smaka en liten bit. Hon som ville ha hela äpplet och gärna resten av all mat ute i köket.....det finns inget stopp!
 
/Linda
Anna
2018-10-12 @ 19:33:54

Vår lille RR kille älskar frukt och grönsaker. Han hittade precis ett halvt äpple i trädgården. Glufs, borta! Han har en varierad diet i alla fall. Jord, maskrosor, kaninbajs och frukt och grönt som han plockar själv i trädgården. Hans mage verkar vara ett stort svart hål och det blir alltså inte bättre med åldern?! :)

Svar: Hahaha så kul att höra! Spira var exakt likadan som valp. Det mesta åkte ned i magen och fort gick det. Det är samma ännu idag så nej, jag skulle inte påstå att det skett någon vidare större förändring!:D
Linda Lundin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0