Mys på landet

Just nu är Spira i Sverige, på vårt landställe med min pappa. Jag vet att hon har det bra där, lugnt och skönt. Det är lugnt men tomt här hemma däremot. Fast jag ska inte ljuga, det är liiite skönt också men jag saknar henne.
Pappa uppdaterar mig med fina bilder.♡
I morgon får jag träffa henne igen, då åker jag till sthlm en sväng och som jag längtar! Spira följer sedan med mig tillbaka till Åland på söndag. Då blir ordningen återställd igen.
 
/Linda

Hon är bara en hund

Så många gånger jag får höra, "det är bara en hund" och visst håller jag delvis med. Hon är absolut en hund, även fast hon själv ibland tror att hon är en människa. Fast det där "bara" är jag inte helt överens om. Hon är ett liv, ett väsen och värd det absolut bästa. Det låter så nedvärderande att säga "det är bara en hund". Precis som att man inte ska bry sig så mycket om hunden.
Nu förstår jag att det inte är så alla menar när de säger så men jag vet att en del menar EXAKT så.
För mig är hundar och djur överlag så speciellt och jag är verkligen en djurvän. Det är liksom jobbigt att döda en spindel även fast jag inte ens är så förtjust i spindlar.
 
Hur som helst så har Spira börjat spy helt plötsligt. I förrgår och idag, mycket och ca 1,5 timme efter det att hon ätit. Nu ska jag inte ge henne något torrfoder ikväll utan bara vitt bröd med smör. Sedan får jag avvakta och se om hon fortsätter att spy eller inte.
Väldigt skumt och såklart blir jag orolig på en gång men...äsch, det är ju bara en hund!
 
/Linda
 

Tänk så fort åren går

Var tar tiden vägen?! Det känns som att tiden bara har sprungit ifrån mig. Spiras valptid gick ju alldeles för fort! 
Jag har så mycket fina minnen med henne, även om det varit och är fruktansvärt tufft ibland så SKA det bli bättre. Hon är värd det bästa.
 
I soffan på landet så trivs hon rätt bra skulle jag säga...
På fredag så  kommer min pappa på besök hit till Åland. Han stannar över helgen och det ska bli riktigt mysigt med pappa-häng! På söndag kommer han sedan ta med Spira tillbaka till Stockholm. Hon kommer att få vara på vårt landställe med pappa och det känns så bra.
Där får hon gå omkring ute i trädgården med lång lina hur mycket hon vill. Härliga skogspromenader och mys framför den öppna spisen!
Bilderna ovan är ifrån årets midsommarfirande på landet.
 
/Linda

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0