Förbannade sår

Det här med att ha en hund, alltså det är ju underbart och fint på så många sätt och vis. Fast som med allt (typ) annat här i livet är det inte alltid gulligullputtinuttsnutt. Nej, ibland är det faktiskt riktigt jäkla jobbigt. I och för sig så kanske jag är en känslig och eftertänksam person som lätt oroar mig/funderar "för mycket" och för ofta (alla som känner mig ler och nickar bestämt med huvudet) men jag kan inte rå för det, jag är så.
Hur som helst, ibland blir det mycket. Det är tider, datum, mediciner, duschningar, foder, kloklipp, se efter allergiska reaktioner, vaccinationer, osv.
Jajaja, "tänk på dom som har barn då!". Okej, jag tänker på dom med barn och kan absolut förstå att många andra har det "värre", MEN det tar inte bort mina känslor/problem med min hund, tyvärr.
 
Nu är det inga stora problem det handlar om, det är jag, mitt känsliga jag som just har den där förmågan att fundera en gång för mycket ibland.
Spira har fått utslag/sår på sidan av kroppen, inte stora men ändå sår. Jag blir så trött på att såren envisas med att komma trots att hon får sin medicin och vaccin. Jag vet att jag ska badda med alcogel om sår/utslag skulle komma, så nu gör jag det och försöker verkligen att inte oroa mig i onödan.
Jag vet att det är ett jättelitet sår som knappt syns men det är ändå där!! Hon har även fått små kala fläckar vid samma område samt att hon har ett till sår på bakbenet. Det stör och oroar mig, jäkla sår, jäkla allergi. Aja, det är bara att göra som min veterinär har sagt, badda med alcogel. Sedan får jag ta några djupa andetag och andas. Igår fick hon sin dusch med specialschampot (som vanligt, en gång i veckan) och idag har jag storstädat med hopp om att allt damm ska försvinna för gott.
 
 
/Linda
Anonym
2018-02-02 @ 13:54:06

Du sköter henne så bra Linda , bit ihop bara , kramar till er 😘

Svar: Tack snälla. Det värmer!🙏☀️
Linda Lundin

Anonym
2018-02-02 @ 13:54:09

Du sköter henne så bra Linda , bit ihop bara , kramar till er 😘

Anonym
2018-02-02 @ 23:44:40

Tack snälla. Det värmer!🙏☀️
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0