Nyduschad i solen

Så var veckans dusch avklarad och nu hoppas jag att hennes klåda ska bli bättre. Hon har som sagt börjat att klia sig mycket mer på sista tiden.
Jag vet inte var denna plötsliga klåda kommer ifrån men som min veterinär på Djurakuten i Stockholm sa, "Det kan komma värre perioder men det är inget att oroa sig för, så länge det inte eskalerar."
Spira har inte fått några nya utslag utan det är "bara" mer klåda just nu. Jag hoppas att det inte blir värre men duschen kanske gjorde susen nu!
Spira är ju inte särskilt förtjust i att duscha, inte alls faktiskt. Att ligga i solen däremot, det tycker hon om! Tur att det är sol och fint väder idag så att hon kan torka i solen. Det skulle vara dumt att påstå att hon ser lycklig ut men än så länge har hon inte kliat sig och då blir matte lycklig!!
Spira med såklart...men hon döljer sin glädje inombords..
 
/Linda 
Anna
2018-08-14 @ 20:51:35

Hon är så fin! Förstår att det är en kamp med hennes allergi. Vad är det för schampoo du använder?
Läser alla dina inlägg med förnöjelse. Ibland småroliga och ibland lite mer allvar. Är glad att jag fann din blogg och får följa med på er resa tillsammans i livet.

Har vi tur, så kommer även vi att få hem en RR inom kort. Otålig och lyckligt förväntansfull :)


Svar: Åh vad roligt att höra!! :)Ja det är lite kämpigt ibland men bara att kämpa på. :) Jag använder "Douxo Pyo" en gång i veckan som ska sitta på i 10 minuter innan man sköljer bort det.

Jag är glad att du hittat hit! Så kul att ni ska få en RR, från vilken kennel?? :)
Linda Lundin

Anna
2018-08-20 @ 17:46:37

Hej Linda,
Samma schampoo vi använde på vår setter när hon var irriterad i huden. Tack och lov fick hon aldrig någon riktig allergi.
Vi skall köpa från Ridgeslättens.Längtar så tills det är dags :)

Svar: Jag förstår. Tur det finns hjälpmedel! Åh så roligt. Jag förstår att du längtar. :)
Linda Lundin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0