Heta dagar

Något svalkande i värmen är aldrig fel. Det gäller att dricka mycket vatten dessa varma dagar och för övrigt med för den delen. Jag är dålig på att dricka vatten och det har jag alltid varit. På den tiden då jag spelade handboll kunde jag ibland spela en hel match utan vatten. Däremot efter matchen så gick det bra, konstigt.
Värmen håller verkligen i sig även om jag kan tycka att det är nååågot svalare i luften. Spira är lika utmattad som under i stort sätt hela juli månad. Ibland undrar jag om "hjulet snurrar men hamstern är död...". Hon kommer nämligen och lägger sig PÅ mitt ben när jag solar. Det är gassande varmt och vår altan är glödhet!! Ändå ska hon ligga på mig...vi har en ganska stor altan med mycket lediga ytor.
Jag var tvungen att flytta mig åt sidan och be Spira att flytta på sig. Jag kunde inte tillåta henne att ligga i den hettan! Hon gjorde inte mycket motstånd utan la sig istället i skuggan med en stor suck. Duktig tjej.
Just nu ligger hon och drömmer i skuggan, läppen rycker, små morrningar hörs och tassarna "springer". Hur söt är hon inte. Min lilla guldklimp.
 
/Linda
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0