Underbara Åland

Ibland kan en dag vara helt underbar på så många sätt, när saker och ting bara flyter på och fungerar. Det finns inte några hinder, ingenting kommer i vägen eller känns jobbigt. Det känns som ett ända långt och härligt flow hela dagen igenom. Det har varit en sådan dag och jag är tacksam över att jag har möjlighet till att få uppleva de dagarna.
 
Det är verkligen fridfullt att bara sitta och titta på vattnet. Det är i ett konstant flöde, det är aldrig helt stilla. Jag blir inte uttråkad av att bara titta, jag blir lugn. Naturen är så vacker och värdefull, den borde bli behandlad bättre.
 
Till och med Spira kunde sitta stilla och titta på vattnet en stund. Sedan kom de där störiga fåglarna och hon ändrar helt blick och kroppshållning. Hon liksom stelnar till, rätar upp halsen till "surikatposition" och spärrar upp ögonen och bara blänger på fåglarna. Den positionen är livsfarlig, för skulle en fågel flyga iväg hastigt eller komma nära så litar jag absolut inte på lilla fröken. Hon skulle kasta sig rätt ut i vattnet, utan tvekan! Hon skulle inte tänka på några konsekvenser, så som att hon varken kan gå på vatten eller flyga.
 
Spira fick i alla fall springa av sig lite på stranden vilket hon verkligen tyckte om. Hon sprang till och med i vattnet vilket jag inte trodde att hon skulle göra! Det är så synd att jag inte vågar släppa henne lös för hon skulle verkligen tycka om att bara få rusa omkring.
 
Det är ändå lite obehagligt att bli blöt för jäklar vad hon ruskade av sig efter ett litet dopp med tassarna. Hon betedde sig som om hela hon vore dyngsur och ruskade av sig flera gånger.
 
Nu njuter jag av den fina dagen och är lyckligt ovetande om hur morgondagen kommer att se ut. Hur den än blir så är det okej. Det är inte alltid frid och fröjd och det är inte alltid frid och fröjd är bra. Ibland kan en dag full med motgångar och hinder vara bättre. Jag behöver blandningen, upp och ned, hit och dit, mörkt och ljust, yin och yang.
 
/Linda
 
Jessica Högberg
2017-09-07 @ 15:52:07
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Vilka fina bilder och vilken härlig dag!!

Svar: Åh tack så mycket! Ja en underbar dag! :)
Linda Lundin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0