Kylan smyger sig på

Det känns verkligen i luften nu att hösten är nära. Det har blivit svalare och framför allt mörkare på kvällar och morgnar. Hösten är inte min favoritmånad, jag är helt klart en "sommartjej" som föredrar värme och sol framför kyla men visst kan hösten och vintern vara fina de med.
 
En kylig promenad förra året.
 
Att få tända en massa ljus, ha stora mysiga koftor, dricka massa gott te, gå en uppfriskande promenad (helst på kristallklar snö som knarrar under fötterna och klarblå himmel om det är vinter) i skogen bland alla fina höstfärger. Ja, det är fint men jag får ändå kalla kårar när jag tänker på kylan nu. En iskall bil på morgonen, massa snö att skotta, hela vintergarderoben ska fram (mössa, vantar, halsduk, underställ, sockor, osv.), förkylningar, kräksjuka, stel i kroppen, torr hud och möööörkt.
Fast det blir vad man gör det till, helt klart! Jag ska le så fort det känns tungt, det påverkar tydligen hjärnan till att tro att man är glad och på så vis blir man glad(are)!
 
Jag har en regnjacka till Spira som också funerar som vinterjacka, brun, ful men väldigt bra! Hon har även fått en "hoodie" som jag beställde via nätet, supermysig och fin!
 
Här har hon sin hoodie på sig, den värmer riktigt bra då det är fleece på insidan men den är tyvärr inte vindtät.
 
Nu har jag börjat leta efter en vinterjacka till Spira och jag tror att jag kan ha hittat en vinnare. Den har fått många bra recensioner och ska vara vindtät, vattentät och varm! Den är inte speciellt dyr så jag kommer nog att beställa den och hoppas på det bästa.
 
En röd eller en blå, det är den stora frågan?!
 
Här är Spiras nuvarande jacka som dessutom har reflex längst sidorna men det är dags för en mer rejäl vinterjacka nu!
 
 
/Linda
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0