Den lilla mallgrodan

Jag var på en promenad med Spira och tänkte då att jag skulle öva lite balans med henne. Hon fick hoppa upp på stenar och parkbänkar som hon sedan skulle sitta kvar på en stund. Spira gör väldigt mycket, jag skulle säga att hon gör i stort sätt allt, om hon får godis. Hon slängde sig upp på en stor sten, bakbenen kom efter och släpade emot stenen vilket inte alls såg skönt ut men upp fort kom hon.
 
När jag sa åt henne att vänta för att jag skulle ta en bild fick hon sin malliga min som hon får lite då och då. Hon ser för skön ut!
 
Sedan började det bli ganska tråkigt att bara stå och vänta...
 
Det är roligt att göra övningar med Spira, det behöver inte vara så avancerade övningar eller långa övningar, bara det blir av!
 
Nu har jag anmält mig och Spira till en hundkurs som kommer att starta i höst. Det ska verkligen bli spännande och lärorikt. Jag behöver tips och råd på hur jag ska fortsätta jobba med Spira och hennes problematik när det kommer till hundmöten och ensamhet. Självklart finns det lite fler saker som jag anser skulle kunna fungera bättre med Spira men det är absolut de där två sakerna som är prio ETT!
 
 
/Linda
Jessica Högberg
2017-09-08 @ 18:09:33
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Mallgrodebilden är underbar!!
Kul med en kurs=)

Svar: Haha ja hon ser lite rolig ut! Det ska bli himla kul med kurs. :)
Linda Lundin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0