Höstens färger

Jag måste ändå säga att hösten faktiskt har varit helt okej än så länge. Visst, det har regnat otroligt mycket men det har också varit ett par riktigt fina dagar. De där fina dagarna har kompenserat för de regniga dagarna. Det är så himla fint att vara ute bland naturens färger, andas den friska (till viss del friska) luften och bara vara. Ja, det är faktiskt riktigt helande för mig. Gratis, lättillgänglig och fungerande medicin!
Spira börjar nog tycka att det är lite kallt ute nu. När inte solen skiner så ställer sig hennes päls upp då och då. Jag kanske får börja använda hennes jacka mer på henne nu.
På tal om jacka så har hennes nya jacka kommit som jag beställt, tjoho!! Tyvärr är den i Stockholm eftersom att jag beställer dit då det går betydligt mycket fortare än att beställa till Åland.
Jag ska hämta eller få den skickad hit så fort som möjligt. Jag hoppas att den passar! 
Sedan måste jag ännu en gång hylla den där selen, den är magisk!! Jag är så tacksam över att jag fick det tipset om att köpa en sådan. Spira går mycket bättre när hon har den och hon får inte alls samma kraft vilket underlättar för mig och min kropp.
Det gäller att njuta nu av dessa fina höstdagar och de fina färger som finns. För sedan kommer den kalla, mörka och stygga vintern. Nej, inte riktigt så illa är det med vintern men som sagt så är det inte min favoritårstid. Jag är absolut mer för sommar och sol. 
Denna vintern kommer jag vara borta i stort sett hela december dessutom, så jag ska inte klaga, inte ett dugg. Då kommer jag vara på Boracay, Filippinerna. Magiskt ska det bli och jag längtar otroligt mycket!
Nu är i och för sig december den månad som jag tycker bäst om av alla mörka och kalla månader men då får jag istället ladda upp med extra mycket energi för att klara av resten av mörkermånaderna!
Jag tror att Spira också föredrar sommaren, jag bestämmer det, jag är hennes matte. Det kan man väl få bestämma? Nu tror jag i och för sig att Spira kan tycka om vintern, hon tycker om att busa i snön. Hon tycker inte om regn och hon tycker inte om att frysa, då ska hon in, FORT. Fast springa omkring i snön en stund är ändå helt okej verkar det som.
Fast det slår inte en sommaräng eller en sovstund i solen på altanen eller gräsmattan. Nänänä!
 
För övrigt så var Spira lika lös i magen som ett glas oboy idag. Ganska exakt faktiskt, både i färg och konsistens. Vilken trevlig information såhär en torsdag eftermiddag. Men det är ju som jag tidigare sagt inte alltid "guld och gröna skogar".
Förmodligen (förhoppningsvis) har hon bara fått i sig något tokigt. Hon går och plockar nypon ifrån buskarna och andra bär ifrån marken på promenaderna. Jag får vara på henne som en hök men ibland hinner jag inte med. 
 
/Linda
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0