Fröken långhals

Spira är så duktig som "ber om lov" innan hon hoppar upp i soffan men ibland blir jag galen på henne. Hon kan inte ha alla hästarna i hagen. Hon sitter nedanför soffan och piper, lägger huvudet på soffan och piper. Okej, jag förstår vad hon är ute efter och säger därför, varsågod (detta upprepas ca feeeeem gånger)!
Då lyfter hon hastigt upp huvudet och stelnar till, hon intar sin "surikat-position", stirrar på mig och fortsätter att pipa. "Ja men varsågod, hoppa upp!" säger jag då igen medan jag försöker läsa tidningen i köket.
Hon fortsätter att stirra på mig då yttligare ett piiiiip kommer. Mitt tålamod börjar nu ta slut, jag försöker att andas lugnt och fint. Jag höjer då rösten lite och säger med glad ton, "Varsågoood, hoppahoppahoppa upp!!"
Jag möts då av ett oförstående huvud som tippas åt höger och piper yttligare en gång!! "Men du FÅÅÅR hoppa upp, var-så-GOD!!" säger jag nu med inte lika glad ton medan jag går fram till soffan och då jäklar flyger hon upp i soffan.
 
Liksom, vad är problemet?! Hon vet mycket väl vad "varsågod" betyder ändå så gör hon sådär ibland, hon ser totalt oförstående ut. Hjulet snurrar men hamstern är död!
 
Det har varit en regnig dag idag med några solglimtar då och då. En vacker regnbåge fick vi se och det är någonting med regnbågar som gör mig så glad. De väcker det lilla barnet i mig, riktigt härligt!
 
Kan det inte vara en regnbåge i veckan, det skulle göra susen för min själ. Fast utan regnet, regnet kan få komma mer sällan men en regnbåge utan regn, det skulle vara toppen, tack!
 
Imorgon börjar hundkursen som jag anmält mig till, det ska bli väldigt intressant och spännande. Jag hoppas att jag kan få många tips och råd om hur jag återupplivar en död hamster.
Skämt och sido så ser jag verkligen fram emot denna kursen och jag tror den kommer att ge mig mycket bra i bagaget!
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0