Bara regn och rusk

Det tycks inte vilja sluta regna! Det har regnat i flera dagar och det börjar bli lite tröttsamt. Visst kan det vara härligt med friskt regn, ren luft (den uppfattas iaf som ren) och en lång promenad i skogen. Men inte alltid.
Jag fryser och tycker det börjar bli riktigt trist nu. Spira är helt med på samma bana vilket inte gör det lätt att få ut henne på promenad. Hon vägrar att gå ut, idag fick jag ha en dragkamp vilket ledde till att vår scooter som står parkerad längst med huset ramlade omkull.
Spira "buffade" till den när hon kämpade för sitt liv till att slippa behöva gå ut. Pang, så ramlade den mot huset och jag var tvungen att försöka få upp den i regnovädret. Spira blev livrädd och sprang fort upp och satte sig utanför vår dörr.
Jag var kall, jag var arg (mest på mig själv angående saker jag "missat" med Spira, tar det i nästa inlägg), jag var trött och jag var hungrig. Med Spiras koppel i ena handen skulle jag nu försöka välta tillbaka scootern vilket absolut inte gick.
Så jag svor och lät Spiras koppel falla till marken medan jag nu hade båda händerna till scootern. Som om det skulle gå bättre då, den är ju tung som ett as! Jag pressade med all min kraft bakåt och efter många försök fick jag äntligen upp den. Spira satt under taket vid vår ingång och stirrade på mig, där stod jag i regnet och svor över en scooter. 
Promenaden var sedan över på ungefär fem minuter, då hade hon kissat och skulle absolut inte gå längre. Nu fick det räcka! Jag som hade pälsat på mig underställ, fleecetröja, regnbyxor, regnjacka, vantar och gummistövlar. Jag var redo för en promenad! Men nejnej, då fick jag ha dragkamp med min hund, välta tillbaka en scooter och sedan i stort sett gå in igen. Suck.
 
Jag hoppas att det blir en bättre dag imorgon!
 
Sommar, sommar, sommar! Där var hon inte lika stark som hon är nu, mitt lilla monster!
 
/Linda
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0