Den andra sprutan

Då var den andra sprutan utav tre färdig och det gick riktigt bra. Spira blev lite skakis när den stora, stygga vargen kom (veterinären) men hon blev snabbt lugn igen. Denna gången fick jag bara öva på att ge sprutan en gång och nästa gång kommer jag att ge den "riktiga" sprutan på en gång medan veterinären ser på. Hua, läskigt.
 
I väntan på vargen. Sekunden efter att jag tog bilden kröp hon och la sig under min stol. Syns man inte så finns man inte, eller hur?
 
Efter sprutan fick vi som första gången vänta i 30 minuter för att se om eventuella biverkningar skulle uppstå, men ingenting hände. Toppen!
Efter besöket åkte jag och jobbade men jag ville egentligen bara mysa med min lilla bebis som ju varit så duktig. Snacka om löjlig?! Men hon äääär ju min lilla bebis.
 
När vi väl var hemma igen så skulle jag bråka med henne ännu mer, klippa klorna! Det är verkligen ingen favorit men hon har blivit mycket bättre. Läppen åker upp lite ibland och små pip kommer då och då men hon är en riktig dramaqueen. Ibland ylar hon till väldigt högt och då behöver jag inte ens ha nuddat klon med saxen, så hon försöker att slippa undan men det kan hon glömma!
 
Efter kloklippning så brukar hon gömma sig under köksbordet och se vääääldigt ledsen ut.
 
Nu ska jag inte bråka mer med henne ikväll, bara mysa. Imorgon däremot så väntar den rutinmässiga duschen, tjohooo!!
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0