En varm morgon

Imorse när jag gick på morgonrundan med Spira så var det riktigt varmt och skönt ute. Det är lite blåsigare idag än igår men fortfarande varmt.
 
Igår fick jag höra att juli månad skulle bli den svalaste på länge, åhnej! Förra året minns jag att det var riktigt varmt i juli. 
 
Här låg vi på en strand och njöt förra året. Spira hade full koll på människorna som badade och fåglarna som flög. 
 
Jag håller i alla fall tummarna för en varm juli och augusti detta år!
 
Trevlig fredag!
 
/Linda 

Solens strålar

Just nu drömmer jag mig bort till vårat landställe. Jag vill vara där nu, vid vattnet där vårat smultronställe ligger. Bara ligga där och vara, låta solens strålar värma mig.
Jag tänker mig att Spira skulle ligga fint bredvid mig men förmodligen skulle hon vara fullt upptagen med att jaga flugor, fjärilar eller annat. Men nu drömmer jag och då ligger hon fint bredvid mig.
 
Ro i själen får jag på detta ställe.
 
Här är Spira på vårat landställe när hon var 1 år, allting är spännande.
 
Jag tycker om att Spira är nyfiken på livet, det är härligt och roligt att se. Hon kan faktiskt också koppla av ibland, bara ligga och sova i solen på altanen är hon bra på. Hon sover också bra på altanen eller i trädgården på vårat landstället. Jag hoppas att jag kan åka dit med henne i sommar, det skulle vara underbart.
 
 
/Linda

Godmorgon onsdag

Så var det redan onsdag och juni månad börjar närma sig ett slut, tiden går så fort. Tiden med Spira har också gått väldigt fort, hon är redan 2 år och 3 månader nu! Snacka om att tiden bara flyger iväg.
 
Här är hon ca 9 veckor gammal och jag hade precis fått hem henne.
 
När jag äter frukost brukar hon alltid hålla sig i närheten, för då vet hon att hon brukar få slicka ur min yoghurtskål när jag är färdig. Ibland kan hon vara i ett annat rum men så fort jag börjar skrapa med skeden i skålen så kommer hon blixtsnabbt. Yoghurten är slut = då får Spira slicka skålen.
Det är inte alltid hon är i ett annat rum, ibland är det säkrast att hålla sig riktigt nära så hon inte missar någonting. Då brukar hon ligga under bordet, sitta bredvid mig eller ha nosen i knät.
Jag brukar säga åt henne att gå om hon tigger men ligga under bordet är okej.
 
Säkrast att hålla sig riktigt nära, det kan ju ramla ned någonting på golvet.
 
När Spira gick på sin foderdiet (på grund av allergiutredningen) så fick hon som sagt absolut inte äta någonting annat än sitt specialfoder. Då kände jag mig så elak när hon inte fick slicka sin yoghurtskål, hennes dagliga morgonrutin, fy tusan så taskigt. Men ibland är livet hårt, nu däremot är allt som de ska igen, morgonrutinen är tillbaka och yoghurtskålen är hennes.
 
Ha en trevlig onsdag!
 
/Linda

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0