En eftermiddag på altanen

Det är så härligt att se när Spira njuter på trädgården. Hon går omkring och nosar, rullar sig i gräset, spanar på folk och solar sig i solen. Det är lite jobbigt att hon skäller när hon hör andra hundar skälla. Ibland, inte alltid, så kan hon även skälla om någon som går förbi hälsar på mig.
Det är bara att fortsätta träna henne på att det inte är okej att göra så. En dag kanske hon inte skäller mer, jag hoppas i alla fall på det.
 
Spira brukar alltid hitta lite roliga/udda positioner och just idag intog hon en skum positon. Hon tryckte sig upp mot husknuten och blängde på mig när jag satt och solade.
 
 
Efter en stund tröttnade hon på att blänga på mig och började istället kika lite på grannen. Det skulle verkligen vara roligt att få veta vad som försigår där uppe i Spiras huvud. Att döma av hennes blickar ibland så tror jag att det är som en stor öppen äng med en liten förvirrad fjäril som flyger omkring.
 
 
Solen tar på krafterna, nu ligger hon utmattad på mattan och sover sött. Jag skulle faktiskt också kunna somna just nu känner jag efter en lång dag på jobbet.
En dag i taget.
 
/Linda
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0