Spakvällen

Herregud så skönt det är att få komma hem efter en dag på jobbet. Att få komma hem till en bajsluktande hund, det är grejer det. Nä, skämt å sido så luktar hon inte lika illa nu, hon kanske bara hade fått i sig något konstigt. Hon har ju nosen ned i marken när man är ute och går så hon kanske fått i sig något bajs, man vet aldrig.
 
Nu har jag i alla fall duschat henne och klippt hennes klor, det gick hur bra som helst. Hon pep till vid ett tillfälle när jag skulle klippa en av de bakre klorna men jag var inte ens nära pulpan. Hon kommer nog bara ihåg att jag klippt den för långt en gång, då klippte jag på pulpan så det började blöda.
Därför kan hon ibland börja pipa redan innan jag rört just den klon med kloklipparen, i förebyggande syfte liksom.
 
Efter två fruktansvärda upplevelser så får man sitta bakom husse i soffan.
 
Jag har tänkt att jag skulle försöka borsta lite på Spiras tänder ikväll innan läggdags, det är brunt på en del ställen upptill vid tandköttet. Kanske kan det vara tandsten? Jag får se om jag lyckas att få bort någonting av det bruna och om hon sedan luktar bättre i munnen efteråt. Blir det värre så får jag kontakta veterinären, där kan de söva ned henne och sedan få bort all tandsten så tänderna blir fina!
 
Kanske kan man hitta några smulor i soffan...
 
Som sagt så känns det riktigt skönt att få komma hem efter en arbetsdag och idag lyxar vi till det här hemma med Mojito! De nya vinglasen köpte jag idag på jobbet, riktigt nöjd är jag.
 
 
Så det blev kanske inte någon riktig spakväll för Spira men nu är hon ren och fin med nyklippta klor. På ett sätt är hon nog ändå ganska nöjd, för hon får en massa godis och tuggben när hon är duktig i duschen och med kloklippningen.
 
Jag hoppas att du har en fin lördagskväll.
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0