Ny dag, nya äventyr

Jahapp, då var det redan tisdag och jag tycker att tiden bara flyger iväg. Det är en fin dag idag och jag tänkte passa på att träna lite med Spira. Vi ska åka till ett nytt ställe där hon inte har varit tidigare och sedan där öva på inkallning och kontakt.
När Spira kommer till ett nytt ställe blir hon väldigt ofta "galen" och hela världen är hennes. Allting måste utforskas på en gång och gärna så fort som möjligt. Hon blir liksom som en liten ettrig iller, hon småskuttar fram, luktar på en blomma, hoppar efter en fjäril, gräver lite, luktar på en ny blomma, hoppar efter en fluga och så vidare. Allt detta gör hon på mindre än 5 sekunder, då kan du kanske förstå varför jag skriver att hon blir "galen". Hög på livet kan man kanske också säga. Härligt!
 
Hon kan se oskyldig och ynklig ut men ojojoj, inte låta sig luras!
Självklart kan hon vara lugn också men det är som sagt när vi kommer till nya platser som hennes andra sida kommer fram. Jag har ingenting emot den sidan, det är härligt att se när hon njuter men jag vill gärna kunna få någon slags kontakt med henne. Det är som att hennes öron slutar fungera och därför ska vi idag öva på det.
 
 
/Linda
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0