Hundens dag 2017

Min älskade vovve som jag ibland kan bli skogstokig på men hon är ändå helt underbar.
 
Jag läste precis att det är hundens dag idag, så fint med en speciell dag för våra fyrbenta vänner. Löjligt, onödigt eller tramsigt kanske någon annan tycker men jag tycker att det är kul!
Varför inte uppmärksamma detta fina djur lika väl som vi uppmärksammar en hel del bakverk andra dagar. Det finns någonting att "fira" varje dag, kramarna, pensionärerna, papporna, våfflorna, blommorna, bussarna, pizzorna, förskolorna och så vidare.
Jag vet att en del tycker att fler(alla) av de här dagarna bara är kommersiella "hittepådagar" för att företag ska få tjäna pengar och ja, så kan man också se på det.
Andra tycker att det inte behövs någon "fars dag" för att farsorna ska vi uppskatta varje dag och ja, så kan man också se på det.
 
Alla tycker vi olika.
 
En vacker kväll här i Mariehamn.
 
Vårt underbara landställe i Sverige.
 
Jag höjer i alla fall min näve, bakar tårta, köper presenter, hissar flaggan, blåser ballonger och sjunger glatt idag för alla hundar och hundägare där ute!! Nej, det kanske jag inte riktigt gör men jag ägnar i alla fall en extra minut åt att tänka på alla hundar och hundägare idag.
Det finns så många hundar som far illa där ute, som blir så illa behandlade och som på grund av det dör alldeles för tidigt. Tack till alla de hjälporganisationer som finns, alla volontärer och alla människor som på något vis bidrar till att hjälpa hundar världen över.
 
Spira och gänget på hunddagiset.
 
Nu ska jag till stan en sväng och sedan fort hem för att fortsätta blåsa ballonger! ;)
 
/LindaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0