Gyttjebad

Idag har vi varit på en av rastgårdarna och Spira har sprungit som en liten tok. Hon har inte bara sprungit på gräset utan tyvärr även i gyttja!! 
Vi tog hundarna utanför rastgårdens inhägnad och in till fårhagen som ligger precis bredvid. Det var självklart inte några får där men det är ett större inhängnat område och vi tänkte att det kunde vara kul för hundarna att få springa på ett större, outforskat område.
 
Trött och lerig...
 
Spira blev "fri som en fågel" och hela världen var hennes. Oj så hon for fram, rktigt härligt att se. Plötsligt var hon och en till hund borta, vi såg bara att det rörde sig i gräset långt bort. 
Vi kallade på Spira och efter ett tag kom hon springandes, kolsvart på benen och på magen!! Luktade bajs och var full med lera/gyttja. Suck.
 
 
När vi åkte hem så stank det gammal gyttja i hela bilen blandat med blöt hund, mums! Hemma blev det sedan en dusch men hon luktade fortfarande illa och jag såg fortfarande lera på flera ställen på henne. Då var det bara in i duschen igen och denna gången skrubbade jag henne riktigt, riktigt noga. Hon var absolut inte glad men gjorde inget motstånd utan stod fint i duschen tills jag var färdig.
 
Vår familjehund Cora tyckte också om att leka i gyttja/lera..
 
 
Nyduschad och fin!
 
Nu är hon riktigt mysig, när hon inte luktar bajs längre.
 
Jag tror i alla fall att hon hade riktigt roligt när hon fick springa av sig och det är huvudsaken!
Fast inte en gång till, för så roligt är det inte att duscha henne och tvätta bilen.
 
/Linda
Felicia Holmgren
2017-08-07 @ 23:28:50
URL: http://nouw.com/ffeliciaholmgren

Så fin hund :)

Svar: Tack så mycket! :)
Linda Lundin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En Ridgebacks liv

Hundblogg

RSS 2.0